Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
Vrtec Sladki Vrh
ŠOLA
PROJEKTI
NAPOVEDNIK Vrtec | Šola
60136 VRTEC: 27.5.2019 od 16.00 do 18.00
Srečanje z babicami in dedki
60135 ŠOLA: 29.5.2019 ob 14.00
Atletika-posamično tekmovanje
60119 ŠOLA: 29.5.2019 od 9.00 do 13.15
Sodelovanje ob meji - Les je lep
60096 ŠOLA: 30.5.2019 od 17.00 do 18.30
Zaključna prireditev "Mali ustvarjalci"
60116 ŠOLA: 30.5.2019
Mularija, glasilo učencev
60110 ŠOLA: 30.5.2019 od 8.30 do 11.00
Pregled pripravljenosti na šolo
60099 ŠOLA: 31.5.2019
Ustvarjalno-raziskovalni tabor
60106 ŠOLA: 3.6.2019
Letna šola v naravi
60120 ŠOLA: 3.6.2019 od 17.00 do 18.30
Roditeljski sestanek za šolske novince
DOGODKI Vrtec | Šola
NAJ DONI DO NEBA
V sredo, 22. maja, so se v prepolni dvorani kulturnega doma na Sladkem Vrhu predstavile vse naše plesne skupine in pevski zbori, ki so s svojimi čudovitimi nastopi navdušili zbrano občinstvo. Prireditev smo izkoristili tudi zato, da smo  najzaslužnejšim devetošolcem podelili plakete JSKD za njihovo vsestransko delovanje v ljubiteljski kulturi. Priznanja je podelila tajnica zveze kulturnih društev Kungota, Pesnica in Šentilj skupaj z našo ravnateljico in mentorico Jelko Veit. Kot je povedala naša ravnateljica Andreja Košti ob zaključku prireditve: "Več kot s ponosom in upravičeno lahko nosimo naziv kulturne šole, saj imamo izjemne plesalce in pevce, za katerimi pa stojijo neutrudni mentorji." Ravnateljica se je tudi njim zahvalila za opravljeno delo.    
URADNA PREDAJA DONACIJE ZA GIBALNICO
Včeraj, 21. 5. 2019, je v prostorih  OŠ Sladki Vrh potekala svečana predaja donacije Dobrodelnega združenja Koraki za Korakce. Donacija je bila predana OŠ Sladki Vrh in OŠ Jarenina. Prireditve so se poleg ravnteljev obeh šol udeležili tudi župan občine Šentilj Štefan Žvab in  predsednica Dobrodelnega združenja Koraki za Korakce Andreja Kračun. Program prireditve so popestrili učenci plesne skupine 1. a in šolskega ansambla. Učenci 3. a pa so predstavili, kako v praksi uporabljamo pripomočke.  Gibalnica je pomembna pridobitev za našo šolo, saj lahko učenci skozi igro sproščajo svojo energijo, izražajo svojo kreativnost, razvijajo koordinacijo, ravnotežje in motoriko in razvijajo ostale veščine, ki so pomembne za njihov razvoj. 
BRANJE NE POZNA MEJA
V ponedeljek, 20. 5., smo četrtošolci obiskali sovrstnike na Hrvaškem. Na OŠ Milana Nemčiča Gostovinskega v Koprivnici smo se srečali v okviru mednardonega projekta Branje ne pozna meja/Ćitanje ne poznaje granice in drug drugemu predstavili svoje aktivnosti ter delavnice, ki smo jih pripravili. Druženje je potekalo v prijateljskem vzdušju. Veseli smo, da imamo učenci možnost sodelovanja s sovrstniki drugih držav.
OBISK ČEBELARKE V VRTCU ZGORNJA VELKA
Ponedeljek, 20. 5. 2019, smo "Svetovni dan čebel" obeležili z obiskom čebelarke, ge. Andreje Breg. Skozi literaturo nam je predstavila in na otrokom prijazen način opisala čebelo delavko, matico in čmrlja. Seznanila nas je tudi z njihovimi nalogami, saj ima kljub gneči v čebelnjaku, vsaka čebela svojo vlogo.  S seboj je prinesla prenosni panj s satovji in še veliko drugih pripomočkov ter opreme, ki so si jih otroci lahko bližje ogledali, in se jih tudi dotaknili. Seznanila nas je prehrano čebel in s pridelavo medu. Nazadnje se je oblekla v zaščitna oblačila, ki jih kot čebelarka potrebuje pri svojem delu (zaščitna obleka, rokavice in klobuk z mrežo).   Kolektiv vrtca Zgornja Velka se Rafaelovi mamici zahvaljujemo za zelo poučno in nazorno predstavitev čebelarstva kot svojega konjička. 
IZLET V GARDALAND
Tudi v letošnjem šolskem letu smo sedmošolci sodelovali v programu Vzgoje za nekajenje. Iz štajerskega Društva za boj proti raku so bili iz naše šole izžrebani 4 učenci iz 7. b, in sicer Lina Doplihar, Ema Fras, Vid Breznik in Jernej Perko. Nagrada je bil izlet v Gardaland. V soboto, 18. 5. 2019, smo se tako naužili številnih pustolovskih in adrenalinskih užitkov v tem znanem zabaviščnem parku v Italiji. Spoznali smo tudi nove prijatelje iz OŠ Toneta Čufarja Maribor. Nekaj utrinkov ...  
ZLATO PRIZNANJE VESELE ŠOLE
V nedeljo, 19. 5. 2019, je bila v Festivalni dvorani v Ljubljani zaključna prireditev tekmovanja v Veseli šoli, na kateri so bili nagrajeni veselošolski državni prvaki. Prejeli so tudi posebne pohvale. Ponosni in veseli smo, da je bil med njimi tudi učenec naše šole. Jaša Unger, učenec 4. a  razreda, je osvojil zlato priznanje in se tako uvrstil med najboljše veselošolce v državi. ČESTITAMO! Fotografije so na ogled v galeriji.