Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
Športni dan
ŠOLA
PROJEKTI
NAPOVEDNIK Vrtec | Šola
DOGODKI Vrtec | Šola
PRIHOD SLOVENSKE OLIMPIJSKE PLAMENICE PRED ŠOLO
Danes smo bili priča enkratnemu dogodku. Učenci naše šole so namreč sodelovali pri teku in predaji slovenske olimpijske plamenice v naš kraj. Dobre želje na pot plamenici in našim olimpijcem je zaželela tudi pomočnica ravnateljice Lidija Grubelnik. Obiskovalci smo ponosno spremljali dogajanje.  
BISTROUM - JAŠA UNGER
Na spletni strani DMFA  https://www.dmfa.si/ODrustvu/NovicaPrikaz.aspx?itemid=458   so objavljeni letošnji obrazi bistroumov iz tekmovanj iz matematike, ki so dosegli prva tri mesta na državnem tekmovanju v svoji kategoriji.  Med njimi je tudi naš učenec Jaša Unger. Čestitamo!  
ZADNJI ŠOLSKI DAN NA PODRUŽNIČNI ŠOLI
Na planini je živel, rad je stare pesmi pel, se življenja veselil, ... "Ni mi mar bolečin, z njimi živim kot slovenskega naroda sin." smo učiteljice skupaj z učenci prepevale, da je donelo po naših šolskih hodnikih. Res smo lahko ponosni na naših 30 let! Draga Slovenija, vse najboljše! Dragi učenci, spričevala so razdeljena, zdaj pa  na zaslužene počitnice! Juupi! Več fotografij si lahko ogledate v galeriji.     
SLOVENIJA, MOJA DOMOVINA!
Na zadnji dan v tem šolskem letu smo na šoli pripravili slovesen zaključek s proslavo ob dnevu državnosti - 30. rojstnem dnevu naše države - in slovesno podelitev spričeval. Učitelji smo ponosni na mlade junake slovenske države, ki so zmogli uspešno prebroditi valovito šolsko leto, zato smo jim še toliko bolj zaželeli varnih in brezskrbnih počitnic in da ostanejo še naprej SR(e)ČNI.  
BESEDE NAŠE RAVNATELJICE ANDREJE KOŠTI
Čeprav je naša ravnateljica bolniško odostna, ni pozabila na učence. Besede, ki jim jih je namenila, je prebrala osmošolka Neja Habjanič.   Dragi učenci, spoštovani učitelji, danes zaključujemo še eno izmed tistih nenavadnih šolskih let, ki bo imelo posebno mesto v naši šolski kroniki. Za nami je še eno šolsko leto, ki so ga najbolj zaznamovale besede, pouk na daljavo, zaprtje šole, MS TEAMS, karantena, okužba, testiranje, mehurček, socialna distanca, rdeča, oranžna, zelena regija … V teh časih, ki so vsekakor drugačni, nam življenje piše res nepredvidljive zgodbe. Ko misliš, da te nič ne more presenetiti, se vendarle zgodi trenutek, na katerega nisi pripravljen, in ti življenje obrne na glavo. Tako si tudi jaz nisem nikoli niti v sanjah predstavljala, da vam zadnji šolski dan ne bom mogla v živo zaželeti prijetnih in brezskrbnih počitnic, ki si jih zagotovo zaslužite, tako učenci kot tudi učitelji. Dragi učenci, iskreno vam čestitam za vse izjemne dosežke na tekmovanjih, za vsako dobro opravljeno nalogo in upam, da ste zadovoljni in ponosni tudi na vaše spričevalo, ki ga boste danes prejeli. Nekateri ste res dokazali ogromno znanja, vložili veliko truda in dela, za druge pa velja, da je vedno dovolj prostora za izboljšave, zato ni nikoli prepozno. Če si nekaj res močno želite, boste to s trudom tudi dosegli. Zavedati se morate, da za vami stoji izjemen učiteljski zbor, ki se je in se bo še naprej trudil, da vas bo na vaši poti izobraževanja in odraščanja usmerjal, vam svetoval, nenazadnje vas grajal in hvalil, ko si boste to zaslužili, a vedno z istimi cilji – opremiti vas z znanjem, vrednotami in izkušnjami, ki vam bodo v prihodnje najbolj koristili. Želim vam prijetne in brezskrbne počitnice, pazite nase, ostanite zdravi in verjamem, da se 1. septembra 2021 skupaj podamo novemu šolskemu letu naproti. Na koncu pa ne smemo pozabiti, da hkrati s prvim počitniškim dnem praznujemo tudi 30. rojstni dan naše domovine Slovenije. Zavedajmo se, da je imeti lastno državo in jezik nedvomno privilegij. Bodimo ponosni, da smo doma v čudovito lepi, zeleni oazi sredi Evrope in potrudimo se biti pomembni soustvarjalci prihodnosti naše domovine.   Sladki Vrh, 24. junij 2021                                                                             Ravnateljica Andreja Košti  
SKUPNI ZAJTRK NA TERASI IGRALNICE
Za otroke vrtca so počitnice malo drugačne kot bodo nekoč v šoli, pa vendar  so  tudi pred njimi dnevi oddiha in preživljanja več časa v družinskem varstvu. Za otroke in za nas zaposlene  se šolsko leto  na nek način zaključuje in spet začenja v drugačni obliki in sestavi čez poletje. Na zadnji šolski in predpraznični dan smo se tako skupine 1. starostnega obdobja srečale na skupnem zajtrku. Zaradi še vedno veljavnih predpisov, po katerih se skupine med seboj ne mešajo, pa smo našli drugačno rešitev. Mize in stole smo preselili na najbolj senčne dele terase igralnic, kjer smo si dovolj narazen in hkrati tudi blizu lahko voščili dober tek in zajtrk postregli na prostem. Kuharski mojstri šolske kuhinje so za nas pripravili slastne in odlične salame na posteljici iz sveže mehke žemljice. Sir je dodal nežnost, vložene kisle kumarice pa ravno pravšnjo mero svežine. Sadni izbor dišečega čaja je na koncu pobožal trebuščke in otroke okrepil za dnevne podvige. To jutro so se z nami pogostile tudi mravljice pod mizo ... Pozdrav soncu in poletju je v jutranjih urah še prijeten in varen, kasneje pa se zaradi visokih temperatur raje umaknemo v varno zavetje igralnice. Fotografije našega jutranjega druženja si lahko ogledate v galeriji vrtca. Strokovne delavke 1. starostnega obdobja